Home Glutenfri

Glutenfri

På "Det Handler Mest Om Mad" er alle opskrifter glutenfri. Gluten er et protein, som findes i bl.a. hvede, rug og byg. Gluten gør muligvis tarmvæggen utæt, så skadelige stoffer trænger ud i blodet og giver inflammation i kroppen. Det øger risikoen for overvægt og livsstilssygdomme.

Sund konfekt: Chokoladepastiller med superfoods

Synes du også, at det er hyggeligt at lave julekonfekt? Du får her opskriften på en sund...

Rå æblekage med flødeskum

Portionsanrettet rå æblekage med flødeskum er et spænde alternativ til gammeldags æblekage. Æblegrøden er erstattet med revet...

Glutenfri fladbrød med broccoli

Glutenfri fladbrød med broccoli er et rigtigt godt alternativ til sandwichbrød. Dog minder det på ingen måde...

Persillepesto med pecorino og solsikkekerner

Persillepesto med pecorino og solsikkekerner kan bruges som en marinade til kød, til fisk, dressing på salater,...

Sommer salat med vandmelon og feta

Den her salat med vandmelon og feta bliver uden tvivl et sikkert sommerhit på middagsbordet hjemme hos...

Frittata i ovn

Her får du opskriften på hvordan du laver den lækreste frittata i ovn. Frittata er en æggekage,...

Spinatmuffins med bacon

Spinatmuffins med bacon er en anden variant af æg og bacon og perfekt på morgenbordet eller som...

Jordbærtærte med mazarinbund

Jordbærtærte med mazarinbund med marcipan, chokolade og jordbær, som supplerer hinanden super godt. Jordbærtærten er med en lækker...

Mandelvafler med chokoladesovs

Mandelvafler er så lækkert til morgenmad i weekenden, hvor det skal være lidt ekstra hyggeligt. Vaflerne mætter...

Quinoaret med sorte bønner

Min quinoaret er mexicansk inspireret. Retten indeholder ikke kød, men alligevel indeholder den et højt proteinindhold, da...