Her får du opskriften på en super lækker lille frokostret. Du kan også servere de grønne asparges som en forret til dine gæster eller tilbehør til f.eks. dampet eller stegt torsk. De sprøde og friske asparges går rigtigt godt sammen med dressingen og de hårdkogte æg.

Opskrift til 2 personer

Ingredienser

15 grønne asparges
1 hårdkogt æg
1 spsk granatæbleeddike
1 spsk ramsløgolie
1/2 tsk dijonsennep
1 tsk lys fibersirup
Himalaysalt
Friskkværnet peber
4 spsk kapers

Fremgansmåde

  1. Skyl de friske asparges og knæk det nederste af, der hvor det naturligt knæk sker.
  2. Kom aspargesene i et fad og drys med salt.
  3. Hæld kogende vand over og lad dem ligge der i 1 minut.
  4. Hæld det varme vand fra og skyl aspargesne i iskoldt vand.
  5. Læg aspargesene på et fad.
  6. Rør en dressing af olie, eddike, fibersirup, sennep, salt og peber.
  7. Hæld dressingen over de grønne asparges.
  8. Hak det hårdkogte æg fint og drys det over aspargesene og pynt med kapers.
  9. Server og nyd!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here